Antalya Fastighet med Rymliga Balkonger i Konyaalti,…

Sovrum: 2
Adress: Antalya, Turkey
Swipe9

Antalya-fastigheten ligger i Hurma, Konyaalti. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering, vitvaror, köksapparater och duschkabin.

3 Bra Anledningar att Köpa

• Nära huvudvägen och sociala anläggningar
• Moderna möbler
• Stor och praktisk komplex pool jämfört med dess ekvivalenter

Fullt Möblerad Konyaaltı Lägenheter med Många Funktioner i Hurma området

Fastigheten ligger i stadsdelen Hurma i Konyaaltı. Det finns många marknader, skolor, banker, kaféer och restauranger i denna region. Det är enkelt med kollektivtrafik här. Hurma Neighborhood erbjuder dig centralt och lugnt liv. Om du funderar på att köpa fastighet i Antalya Turkiet kan du välja den lugna regionen.

Fastigheten ligger 10 km till centrum, 2 km till stranden, 20 km till den internationella Antalyas flygplats, 12 km till Antalyas bussterminal, 5 km till 5M Migros köpcentrum och 10 km till Konyaaltis friluftsteater.

Bostadskomplexet har 2.166 m² markområde, det består av 2 kvarter och 30 lägenheter. Detta komplex erbjuder många faciliteter som pool, välinredda rymlig trädgård med många träd, parkeringsplats, hiss, vaktmästare, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Det finns en ledig lägenhet i komplexet

2 sovrums trädgårdslägenhet är 70 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, badrum och balkong.

Den fullt möblerade lägenheten är designad med högklassiga material som ståldörr, videointercom, köksapparater, vitvaror, spotbelysning, duschkabin, satellit-TV-system, luftkonditionering, TV-enhet, elektrisk vattenvärmare, grillplats, laminat och keramiskt golv, etc.

Contact this advertiser