Lyxiga Konakli Lägenheter - 4+1 Apartments, Konakli /…

pris: TRY 850680
Sovrum: 4
Adress: Antalya, Turkey
Swipe9

Lugnt beläget komplexa, nära till stranden och alla lägenheter med fantastisk utsikt över havet och bergen i Konakli, Alanya.

3 bra anledningar att köpa

• Panoramautsikt över havet
• Seafront läge
• Lugnt och lugnt läge

Lyxiga lägenheter med fantastisk havs- och bergsutsikt i Alanya

Lägenheter i Alanya har en fantastisk sluttning med fantastisk utsikt över havet och bergen. Dessa lägenheter ligger bara 250 meter till stranden och affärer och restaurang, 2 km till Konaklı centrum, 4 km till golfprojekt, 8 km till Alanya centrum och 55 km till Gazipaşa-Alanya flygplats.

Bostadsområdet har inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, jacuzzi, poolbar, spa, bastu, turkiskt bad, gym, chockduschar, omklädningsrum, trådlöst internet vid poolen och vid trädgården , utomhus parkeringsplats, grillplats, chilren's playgorunds, vaktmästare, generator och 24/7 säkerhetstjänst.

Det finns 4 typer av lediga lägenheter här

2 sovrum trädgård lägenhet är 104 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och en terrass.

2 sovrum är 105 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och 2 terrasser.

3 sovrum penthouse duplex lägenhet är 183 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, ett förråd och 3 terrasser.

4 sovrums penthouse duplex lägenheter är 194 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett omklädningsrum och 3 terrasser.

Alla lägenheter är utformade med de mest moderna materialen för mycket rymligt, bekvämt och lyxigt liv. Havs- och bergsutsikt har köksutrustning, ståldörr, vitvaror, luftkonditionering, dubbla fönsterfönster, golvvärmesystem i vardagsrum och badrum, trådlöst internet, satellit-TV och elvärmare.

Contact this advertiser